Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

CH Brandbeveiliging is zich bewust van de meerwaarde van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO), en dat uit zich op de volgende manieren:

Afval
Dagelijks ontvangen wij veel goederen van leveranciers, en versturen wij bestellingen door heel de Benelux. Om onze pakketten te beschermen hergebruiken wij diverse soorten verpakkingsmateriaal (plastic, kartonnen dozen etc.) om zodoende onze afvalstroom te verminderen.

Tevens houden wij ons bezig met afvoer van o.a. batterijen en TL-verlichtingsbuisjes. Afgekeurde (en door ons afgevoerde) blusmiddelen worden in onze werkplaats volledig gedemonteerd en via diverse afvalstromen verwerkt.

Cartridges
Lege cartridges uit onze printers worden ingezameld in een box, welke wordt geschonken aan de CliniClowns. Hiermee helpen we de CliniClowns om nog meer zieke kinderen een moment van afleiding en plezier te bezorgen.

Maatschappelijk Betrokken Ondernemen (MBO)

CH Brandbeveiliging stelt dagelijks twee van haar medewerkers beschikbaar aan de brandweerpost in Stadskanaal, om zo een bijdrage te leveren aan de publieke veiligheid.

Sponsoring
Bij diverse (sport-)verenigingen in en buiten de Kanaalstreek is CH Brandbeveiliging actief als sponsor. Bij evenementen van deze verenigingen stelt CH Brandbeveiliging vaak kosteloos diverse veiligheidsmiddelen beschikbaar.

CH Brandbeveiliging BV

Steenhouwer 34
9502 ET  STADSKANAAL

Telefoon:
0599-751071

E-mail:
info@chbrandbeveiliging.nl

KvK-nr: 
69077355

BTW-nr:
NL.8577.20.636.B01