Noodverlichting

Noodverlichting is een integraal onderdeel van de veiligheidsvoorzieningen in een gebouw. Zij maakt vluchtwegen en hulpmiddelen zichtbaar, zodat mensen snel, veilig en zonder paniek het gebouw kunnen verlaten. Noodverlichting heeft een andere energiebron dan de normale verlichting en treedt automatisch in werking zodra de netspanning uitvalt of terugvalt. Zij moet dan minimaal 60 minuten blijven branden.

Noodverlichting is een verzamelterm voor vervangingsverlichting, nood- evacuatieverlichting, vluchtrouteverlichting (en -aanduiding), anti-paniekverlichting en verlichting van werkplekken met een verhoogd risico.

Hoe veilig is uw pand?

Een goed werkende noodverlichtingsinstallatie is essentieel. Werkzaamheden bij een bestaande of nieuwe noodverlichtingsinstallatie vragen daarom om een verantwoord startpunt. CH Brandbeveiliging biedt u daarom als noodverlichting specialist diverse mogelijkheden.

Daarmee besteedt u ontwerp, installatie, inspectie en/of onderhouds geheel of gedeeltelijk uit aan CH Brandbeveiliging. Dit houdt service behalve overzichtelijk ook heel betrouwbaar.

Dé noodverlichtingspecialist

CH Brandbeveiliging ondersteunt u bij het adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden, beheren en handhaven van noodverlichtingsinstallaties in elk project. Ruime ervaring wordt gecombineerd met een breed assortiment aan kwalitatief hoogwaardige producten en diensten.

CH Brandbeveiliging BV

Steenhouwer 34
9502 ET  STADSKANAAL

Telefoon:
0599-751071

E-mail:
info@chbrandbeveiliging.nl

KvK-nr: 
69077355

BTW-nr:
NL.8577.20.636.B01